1= Verpakking:


Het vuurwapen is veilig verpakt in een gewone, ongemarkeerde doos/container. Dit zorgt ervoor dat de inhoud niet gemakkelijk als vuurwapen kan worden geïdentificeerd. De verpakking bevat ook extra opvulling of bescherming om schade tijdens het transport te voorkomen. Deze vulling is een hightech vulling die voorkomt dat elke scanner erdoorheen kijkt.

2=Etikettering:


het verzendlabel op de verpakking bevat geen enkele informatie waaruit blijkt dat de inhoud een vuurwapen is, noch dat het naar de koper wordt verzonden. In plaats daarvan kan het label een algemene omschrijving gebruiken, zoals ‘sportartikelen’, ‘machineonderdelen’ of wat de koper maar wil, zonder enige verwijzing naar vuurwapens.

3= Verzendkoerier:


wij kiezen voor een betrouwbare koerier die ervaring heeft met het omgaan met vuurwapens en bekend is met “discrete verzending”. Afhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt, kiezen wij de beste koerier

4= Levering:


Vuurwapens worden doorgaans verzonden naar het huisadres van de koper en niet naar een geautoriseerde dealer (FFL-houder). De koper hoeft geen dealer te bezoeken om antecedentenonderzoek en papierwerk in te vullen voordat hij het vuurwapen in bezit neemt.

Scroll naar boven